Over Hillary'sHome

'Rustig wonen met een stoere twist'

Hilgonda Bron eigenaar Hillary'sHome
Hilgonda Bron eigenaar Hillary'sHome
Hilgonda Bron

Wie zijn wij?

Ik wil je graag iets vertellen over Hillary’sHome. Ik sta bekend om de landelijke woonaccessoires in mijn showroom met een unieke collectie stoere en landelijke interieurproducten met een persoonlijke touch. Een plek waar rust, landelijke stijl en oog voor detail samenkomen. Gevestigd in een eigen ontworpen notariswoning in Bennekom. Mijn huis is een showroom die sfeer uitstraalt waarin woonaccessoires de basis is. Met oog voor detail hebben we onze eigen labelproducten geselecteerd, die exclusiviteit en kwaliteit garanderen.


Wat heeft Hillary'sHome mij te bieden?

Ik, Hilgonda, de drijvende kracht achter Hillary’sHome, deel hier mijn passie voor interieur en laat je graag kennis maken met de warmte en sfeer van mijn notariswoning in het plattelandse Bennekom. Doordat je in de woning de collectie in een huiselijke sfeer terug ziet kan je je goed inbeelden hoe de items in jouw eigen woning tot zijn recht gaan komen. Van meubels voor binnen en buiten tot verlichting, verf, groendecoratie, kunstbloemen en woondecoratie, de collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe stoere- en landelijke items om je voortdurend te blijven inspireren.

Rustig wonen met een stoere twist

Elke zaterdag is de showroom geopend van 11.00-16.00 uur, waar je onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers inspiratie kunt opdoen in onze huiselijke sfeer. Ontdek de mogelijkheden om jouw eigen interieur te veranderen in een stoere landelijke stijl die rust uitstraalt. We nodigen je uit om de unieke sfeer te proeven en te genieten van de beleving die tot leven komt in mijn showroom waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Interieur- en kleuradvies

Hillary’sHome biedt niet alleen een prachtige showroom, maar ook interieur- en kleuradvies op maat. Een rustgevend interieur begint bij de juiste basis, met natuurlijke aarde tinten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met kleur- en stylingadvies kunnen we jouw woonwensen omzetten in een samenhangend geheel, zodat je huis een plek wordt waar je kunt ontspannen en tot rust komt. Of je nu op zoek bent naar advies voor een specifieke ruimte of hulp nodig hebt bij een verbouwing. Bij Hillary’sHome ben je van harte welkom! Neem vrijblijvend contact op via hilgonda@hillaryshome.nl voor meer informatie over onze diensten en prijzen.