Landelijke webshop met verkoop van woonaccessoires en meubels!

Landelijke webshop

Een landelijke webshop is een verkoopplatform van één of meerdere bedrijven of organisaties die landelijke woonaccessoires aanbieden. Dit kan variëren van een klein tot groot assortiment aan kruiken, potten en vazen. Deze producten zijn vaak van hout, steen, linnen en glas. Ze passen goed thuis in een industrieel en landelijke stijl

Landelijke webshop met woonaccessoires

Een landelijke webshop biedt dus woonaccessoires aan klanten. Het kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn die aankopen kunnen doen. Er zijn inmiddels veel uiteenlopende webshop met producten in landelijke stijl. Sommige webshop zijn hierin gespecialiseerd en verkopen alleen landelijke decoraties. Andere webshops maken een onderverdeling van verschillende woonstijlen en koppelen hier dan weer de meest toepasselijke woonaccessoires aan.

Landelijke webshop om woonaccessoires online te bestellen!

Landelijke webshop met meubels

Veel landelijke webshops verkopen niet alleen maar woonaccessoires, maar ook meubels. Dit kan variëren van kleine krukjes tot grote houten banken en eettafels. De verkoop van landelijke meubels is een vak apart. De meeste meubels kunnen niet in een doos verstuurd worden via pakketdienst. De afmetingen zijn zo groot dat dit met eigen vervoer, ophaalservice of transportdienst geleverd moet worden.

Landelijke webshop met gratis verzending

Veel landelijke webshops bieden gratis verzending aan. Ook dit gebeurt heel uitlopend. Het ene bedrijf biedt bij elke bestelling gratis verzending terwijl het andere bedrijf dat doet bij een besteding vanaf een bepaald bedrag. Dan kan zijn bij een besteding vanaf €50, €75, of €100. Dit zijn slecht voorbeelden van landelijke webshops. Het bedrijf het heeft het recht om de eigen manier van verzending en hoogte van het bedrag bij gratis verzending zelf in te richten. Ook kan het voorkomen dat een webshop geen gratis verzending biedt.

Landelijke webshop met korting op woonaccessoires!

Webshop met korting op landelijke woonaccessoires

Elke webshop heeft wel landelijke woonaccessoires waar korting op is. Dit doet het bedrijf vaak om van oudere producten af te komen. Wat je niet verkoopt neemt namelijk wel opslag in. Ook gebeurt het dat er korting komt op woonaccessoires om klanten te trekken. Op de korte termijn werkt dit vaak goed. De meesten, vooral landelijke webshop die een grote voorraad hebben, hebben een apart kopje die luidt 'sale' of 'uitverkoop'. Daar staan alle afgeprijsde producten van grote tot kleine kortingen.

Landelijke webshop met stapelkorting

Een stapelkorting betekent dat er bij besteding van een x bedrag een bepaalde hoeveelheid korting aan de bestelling wordt toegekend. Een voorbeeld:

  • 5% korting bij besteding van €100
  • 10% korting bij besteding van €200
  • 15% korting bij besteding van €400
  • 20% korting bij besteding van €1000

De stapelkorting is een aantrekkelijke manier om in te spelen op het gedrag van de klant. Als webshop eigenaar hoop je dat de klant net dat extra artikel koopt om die 5% korting te krijgen. In zo'n geval spreek je van een win-win situatie.