Zijden bloemen in de mooiste kleuren!
Inspiratie
Hilgonda
Inspiratie
05/29/2024
5 min
0

Zijden bloemen in de mooiste kleuren

05/29/2024
5 min
0

Van bloemen wordt ik vrolijk. Wit, paars of roze het maakt mij niet uit, zolang ze maar bloeien en ik er dagen of soms zelfs weken van kan genieten. Met zijden bloemen heb je het voordeel dat ze nooit uitbloeien of verwelken. En het mooie is: ze lijken bijna levensecht.

Zijden bloemen zijn er in alle kleuren van de regenboog. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, nepbloemen bloeien altijd, ongeacht het seizoen. Ze zijn ideaal om mee te decoreren voor zowel thuis als op je werkplek. In deze blog vertel ik je meer over allerlei kleuren kunstbloemen.

Witte zijden bloemen in terracotta vaas!

Witte zijden bloemen

Officieel is wit geen kleur, maar witte zijden bloemen kan je eigenlijk overal mee combineren. Wit staat voor zuiverheid en komen in een rustiek of landelijk interieur goed tot hun recht. Ze zorgen voor een mooi contrast met de natuurlijke, aardse tinten en materialen die typerend zijn voor dit interieur.

Witte zijden bloemen zijn perfect voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Bij een bruiloft is de bruid vaak in het wit gekleed. Witte bloemen matchen hier dan ook goed bij en worden bijvoorbeeld in bruidsboeketten, tafelstukken en decoraties verwerkt.

Roze zijden bloemen in een landelijk interieur!

Roze kunstbloemen zorgen voor vrolijkheid

Voor een frisse en vrolijke uitstraling zijn roze zijden bloemen een goede keuze. In ons assortiment met zijden bloemen variëren ze van zacht roze tot fel roze stelen. De kleur roze is vrolijk en daarom worden er vaak roze bloemen aan een boeket toegevoegd. Zo'n kunstboeket geeft een fris en vrolijke uitstraling aan het interieur.

Groene zijden bloemen in een glazen vaas!

Groene nepbloemen vormen de ideale achtergrond

Bij groen denk ik aan natuur. Deze zijden bloemen stralen rust uit en zijn ideaal om mee te decoreren. Stijl ze bijvoorbeeld in een boeket met andere kleuren bloemen. De groene kleur is de perfect achtergrondkleur. Ze laten de andere bloemen meer opvallen, terwijl ze zelf kalmte uitstralen.

Paarse zijden bloemen die net echt lijken!

Paarse zijdebloemen trekken de aandacht

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat paarse bloemen een geliefde kleur hebben. De kleur paars varieert uit tinten zoals lila en mauve. Deze opvallende bloemen zijn leuk voor in herfstdecoraties. Ze combineren goed met groen, roze en blauwe tinten en draagt bij aan een gezellige sfeer tijdens het najaar. Je kunt ze decoreren in een zijden boeket om er vervolgens uren naar te staren.

Wist je dat je een boeket ook prima in de hal, badkamer of slaapkamer kunt hebben staan? Het maakt je entree gezellig bij binnenkomst voor jezelf en gasten. De badkamer en slaapkamer zijn plekken om tot rust te komen na een lange dag zwoegen. Boeketten met paarse bloemen geven sfeer en stralen rust uit.

Blauwe zijden bloemen in een grote vaas!

Blauwe zijden bloemen voor in de winter

Blauwe bloemen passen goed bij winterse thema's en kleuren, zoals wit, crème en grijs. De blauwe nepbloemen zijn net zoals roze bloemen leuk voor evenementen als babyshowers, verjaardagen of bepaalde themafeesten. Woon je aan het water of heb je een interieur met een maritiem of strandthema? Dan is een boeket met blauwe stelen erg toepasselijk.

Rode kunstbloemen van zijde!

Zijn rode, zijde bloemen te opvallend?

Rode zijden bloemen... Je moet ervan houden. Ze zijn er in erg felle tinten maar ook in het donkerdere bordeaux rood. Rode bloemen zijn perfect voor een romantische gelegenheid zoals Valentijnsdag, huwelijksaanzoeken of een romantisch diner. Ze stralen liefde en hartstocht uit. Ook een boeket met rode rozen of tulpen kan een krachtig symbool van liefde zijn.

Boeketten met rode bloemen kunnen een opvallende eerste indruk achterlaten. Vanwege die reden staan ze ook in kantoren, hotels en restaurants.

Rode bloemen van zijde hebben ook iets cultureels. Ze zijn vaak belangrijk in culturele en thematische evenementen, zoals Chinese Nieuwjaar, waar rood een kleur van geluk en voorspoed is.

Bruine kunsttakken niet te vergeten

Er wordt veel gedecoreerd met bruine zijden bloemen in herfstdecoraties. Ze weerspiegelen de warme, aardse tinten van het seizoen waarbij de bomen haar bladeren langzaam verliezen. Deze zijdebloemen kunnen prachtig worden gecombineerd met oranje, gele en rode bloemen voor een gezellige, seizoensgebonden sfeer.

Weet je waar bruine zijden bloemen ook een ideale keuze voor zijn? Voor in een boho chic interieur. Bruine bloemen combineren mooi met neutrale en gedempte kleuren en passen perfect bij de ontspannen, eclectische sfeer van deze Bohemian stijl.

Zijden bloemen ter decoratie!

Gele zijden bloemen in de zomer

De kleur geel is typerend voor de zomer. Gele zijden bloemen zijn perfect om een zomerse sfeer in huis te creëren. Ze brengen de warmte en levendigheid van de zomer naar binnen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelking door de hitte. De kleur geel is vrolijk en in een boeket zijn er verschillende kleuren die hiermee goed te combineren zijn. Deze kleuren zijn bijvoorbeeld rood, paars en wit.

Workshops met zijden bloemen

Bij Hillary'sHome is het mogelijk om een workshop te volgen en te leren een kunstboeket te schikken met zijden bloemen. Houdt hiervoor onze sociale media kanalen in de gaten houden of kijk onder het kopje ´workshop´. Vanaf 6 personen is het mogelijk een privé workshop aan te vragen. Neem daarvoor contact met ons op. Een workshop is een leuk idee voor in de vakantie of in het weekend met vriendinnen!

Zijden boeket met kunstbloemen voor op tafel!

Je eigen pot samen opmaken met kunstbloemen

Tijdens een open huis dag op zaterdag ben je van harte welkom om onze showroom te bekijken. Onze showroom in Bennekom is een notariswoning die zowel aan de binnen- als buitenkant is gedecoreerd met woonaccessoires in de landelijke stijl. Tijdens de zo'n dag kun je langskomen en je eigen pot van thuis meenemen. Deze kunnen wij dan samen opmaken met zijden bloemen die in de showroom staan. Er is keuze uit vele soorten bloemen in alle kleuren van de regenboog.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je onder deze blog een reactie plaatst!

Reacties
Categorieën