Kunstbloemen boeket schikken
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
03/22/2024

Leer een kunstbloemen boeket schikken workshop

03/22/2024

Droom je van een prachtig zijden kunstboeket dat past bij jouw stijl en bloeit in jouw interieur? Dan is onze kunstbloemen boeket workshop echt iets voor jou! Tijdens de workshop leer ik je de fijne kneepjes en trucjes om een kunstboeket te schikken.

En dat doen we niet zomaar ergens... Nee! We gaan midden in mijn showroom aan het werk en dat heeft een belangrijke reden. Allereerst is mijn showroom geen typische winkel waar alles in schappen staat om zoveel mogelijk te kunnen verkopen. Ten tweede is mijn showroom ingericht als voorbeeld voor jou voor hoe je je interieur zou kunnen laten stralen. In de showroom staan meerdere kunstboeketten gestijled. Deze kun je dus gebruiken als voorbeeld en je ziet direct voorbeelden van hoe je boeket als eyecatcher kunt laten fungeren in een bepaald ruimte in je huis.

Hoe ziet het kunstboeket schikken tijdens de workshop eruit?

Ben je er klaar voor om je eigen zijden boeket te schikken in een workshop vol persoonlijke aandacht en creativiteit? Dan is dit jouw uitnodiging om in stijl aan de slag te gaan. Bij ons krijg je niet alleen alle ruimte om jouw kunstboeket samen te stellen, maar ook de vrijheid om te kiezen: jouw vaas of eentje van ons. Onder het genot van een warm kopje koffie of thee en iets lekkers zorgen wij voor de perfecte ambiance waarin jouw creatieve bezigheid een blijvende herinnering wordt.

En er is meer! Bij aankomst verwelkomen we je met open armen en iets lekkers. Voel je meteen thuis met een vers sapje uit onze eigen boomgaard. Daarna is het tijd om te kiezen uit een schat aan kunstbloemen en -takken, zodat jij het kunstboeket kunt samenstellen dat echt bij je past. Aan het eind van de workshop rek je jouw meesterwerk af en neem je het mee naar huis – een prachtig kunstboeket rijker, gemaakt door jouw eigen handen.

Zijden veldboeket met kleurrijke kunstbloemen

Krijg een privé workshop

Zin in een teamuitje, een speciale moederdag of een dagje uit met vriendinnen? Boek een privé workshop! Vanaf 7 personen organiseren we een workshop helemaal voor jou en je groep. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbare data.

De voordelen van een kunstboeket

Ben je klaar om de bloemist in jezelf naar boven te halen? Als ik je nog niet heb overtuigd, lees dan vooral verder. Een kunstboeket heeft vele voordelen. Ik ga ze nu stuk voor stuk langs.

Groot kunstboeket in pot | Kunstboeket schikken workshop bij Hillary'sHomeVan grote tot kleine kunstboeketten, het kan allemaal tijdens de workshop

Kunstboeketten zijn de toekomst

Echte bloemen zijn prachtig, maar hun impact op het klimaat is dat minder. Met de stijgende gasprijzen en de CO2-uitstoot van importbloemen, om nog maar te zwijgen over pesticiden en verspilling, is het tijd voor een alternatief. Realistische kunstbloemen zijn de toekomst. Ze zijn duurzaam, blijvend mooi en een kunst op zich om te schikken.

Bespaar geld met een kunstboeket

Je leest het goed. Kunstboeketten zijn een investering in je portemonnee. Denk eens aan al die keren dat je verse bloemen koopt die na een week of twee hun beste tijd wel hebben gezien. Met een kunstboeket zeg je 'doei' tegen deze terugkerende kostenpost en 'hallo' tegen een eenmalige aankoop die blijft geven.

Je hebt geen groene vingers nodig

Geen water, geen mest, geen gedoe. Het onderhoud van een kunstboeket? Een doekje erover en je bent klaar. Ideaal voor diegenen onder ons die het al druk genoeg hebben of voor wie plantenverzorging gewoon niet is weggelegd.

Kunstboeket met kleurrijke kunstbloemen in pot buitenKleurrijke kunstbloemen in pot

Niet van echt te onderscheiden

De tijd van plastic ogende nepbloemen is voorbij. De zijden kunstboeketten van nu zijn zo levensecht dat je bijna zou vergeten dat ze niet echt zijn. Ze brengen dezelfde vreugde en kleur in je huis, zonder de allergische reacties bij het hebben van bijvoorbeeld hooikoorts.

Een kunstboeket is aan te passen naar elk seizoen

Lente, zomer, herfst of winter, een kunstboeket past zich aan jouw stijl en het seizoen aan. Wissel af naar hartenlust en creëer telkens een nieuwe sfeer in je huis. Elk seizoen een verse look, zonder ook maar één bloem te plukken.

Het hele jaar rond een kleurexplosie?

Wie zegt dat bloemen alleen in de lente en zomer horen te bloeien? Met een kunstboeket geniet je het hele jaar door van prachtige bloemenpracht, zonder je zorgen te maken over seizoenswisselingen of bloeiperiodes.

Zo, heb ik je interesse gewekt? Mooi zo! Want ik heb een verrassing voor je. Ik ga namelijk workshops geven waarin je leert hoe je het perfecte kunstboeket samenstelt. Een boeket dat bij jou past en dat het beste uit je interieur haalt. Meld je hier aan en ontdek hoe jij met een kunstboeket jouw huis kunt laten bloeien, het hele jaar door!

Reacties
Categorieën