Kunst najaarstakken voor in de herfst | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
12/01/2023
1 min
0

Nieuwe collectie najaarstakken!

12/01/2023
1 min
0

Wat is er nou leuker dan je interieur aan te passen aan het seizoen met najaarstakken? Heerlijk om elke week wat heen en weer te schuiven en zo het landelijke wonen interieur telkens weer te verfrissen. Met de nieuwe collectie najaarstakken kun je gemakkelijk voor een sober boeket richting de kerst gaan. De kunsttakken van dit seizoen, waaronder kunst dennentakken en mos takken, brengen de herfst en kerst naar binnen. De dennenappel takken en mostakken zijn ook leuk om voor kerst te gebruiken of als cadeau voor een vrouw!


De warmte van najaarstakken in je interieur

De herfst is het perfecte moment om je huis te decoreren met najaarstakken die warmte en gezelligheid uitstralen. We hebben een aantal prachtige takken kunnen inkopen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Met dennenappel takken als absolute blikvangers, kan je een enkele pot vullen of combineren met andere kunsttakken of kunstbloemen. Deze woonaccessoires aan takken brengen de sfeer van de herfst in je interieur.

Najaarstakken voor in de herfst | Hillary'sHome

Najaarstakken voor een duurzaam najaar

Mijn najaarstakken zijn gemaakt met oog voor het milieu en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor echte herfsttakken. De mos takken uit onze collectie zijn hier een prachtig voorbeeld van. Ze brengen de natuur naar binnen zonder de impact op het milieu, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een groene en sfeervolle herfst.


Zijn herfsttakken dan alleen geschikt voor de herfst?

Najaarstakken alleen voor in de herfst en met Kerst? Nee, zeker niet. In het voorjaar combineer ik deze takken met frisse voorjaarsbloemen. Ik hecht veel waarde aan een sfeervol thuis waarin je kunt ontspannen en genieten van de prachtige details van het seizoen.

Ik probeer iedere week een nieuwe blog te schrijven. De volgende blog gaat over de nieuwe collectie kunsttulpen die we al binnen hebben!


Abonneer je op de nieuwsbrief als je als eerste op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en de nieuwste blogs!

Stoere najaarstakken wachten op jou, alleen bij Hillary'sHome.


Liefs,

Hilgonda

Hillary’sHome

Reacties
Categorieën