Platmos, gagel en wilde tijm | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
01/16/2024
2 min
0

Plat mos, wilde tijm en wilde gagel

01/16/2024
2 min
0

Mos, tijm en gagel zijn één van de nieuwste producten binnen mijn assortiment. Ik gebruik deze 3 natuurlijke materialen al een poosje bij het stijlen van mijn showroom in Bennekom. Wanneer ik op zaterdag open ben, krijg ik regelmatig de vraag van klanten of ze ook wat mos of tijm er los bij kunnen krijgen. Dit heeft mij aan het denken gezet. Wat nou als ik een plak verse mos aanbied in mijn webshop? Dat is toch veel makkelijker? Wanneer je een houten schaal of bak met witte druifjes of tulpen in potje wilt opvullen met mos, kun je dit vanaf nu dus bijbestellen in de webshop! Zo kan je in 1x goed slagen.

Platmos, wilde tijm en wilde gagel om mee te decoreren

Een plak mos in 1 tot enkele delen van zo’n 30cm lengte. Leuk om een schaal of bak mee te vullen. Wilde tijm is leuk om te combineren met kunst tulpen om er een tulpenboeket mee te vormen. De tulpenboeketten die ik pas in de webshop heb gezet gaan als een speer. Vanaf nu kun je ook een bos gagel bijvoorbeeld los kopen met het gewenste bosje tulpen. Ook kun je wilde tijm gebruiken voor groenwerk taarten en in kransen. Wilde gagel is leuk om tussen de tulpen te stoppen of met andere voorjaarsbloeiers.

Tulpenboeket met wilde tijm in pot in landelijke stijl | Hillary'sHome

Platmos kopen?

Een flinke plak verse mos van ongeveer 30 cm lengte waar je je schaal of bak mee kunt opvullen. Het platmos is niet altijd 1 geheel, kan ook uit verschillende stukken bestaan. Te gebruiken om kunstplanten zoals witte druifjes of tulpen in potje netjes af te werken met verse mos. Zo haal je de natuur echt in huis.

Wilde tijm kopen?

Een bos wilde tijm is verkrijgbaar als hele bos, maar ook als halve bos. Met een hele bos wilde tijm kun je groenwerk maken of combineren met 1 of enkele bossen kunsttulpen voor samenhangend geheel. Elke bos tijm is uniek, waardoor ze in lengte en groen van elkaar kunnen verschillen. De ene keer is de tijm groener dan de andere keer. Dit hoort erbij. Tijm droogt in en vergrijsd dan.

Wilde gagel en mauve tulpenboeket in houten pot | Hillary'sHome

Wilde gagel kopen?

Een bosje wilde gagel is stoer om te combineren met 1 of enkele bossen kunsttulpen of andere kunstbloemen. Elke bos gagel is uniek, waardoor ze in lengte en vertakkingen van elkaar kunnen verschillen. Elke bos bestaat uit ongeveer 4 tot 5 takken met kleine vertakkingen.

Wilde gagel tulpenboeket | Hillary'sHome

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een nieuwe blog en belangrijk nieuws zoals nieuwe producten en aanbiedingen. Volg mijn instagram en facebook voor dagelijkse nieuwe ideeën qua styling van je interieur!

Reacties
Categorieën