Tafelstyling in landelijke stijl tijdens Kerst sfeerdag | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
11/14/2023
1 min
0

Flink uitpakken bij de naderende Kerst sfeerdagen!

11/14/2023
1 min
0

Lieve klanten,

We naderen de feestdagen snel en bij Hillary'sHome maken we ons op voor een onvergetelijk weekend en een huis vol kerst decoratie en andere kerstaccessoires! Op vrijdagavond 17 november 2023 van 19:00 tot 21:30 uur en zaterdag 18 november van 11:00 tot 16:00 uur nodigen we jou uit om te genieten van een fijne Kerstsfeer in onze showroom. 

We gaan dan flink uitpakken om deze dagen speciaal te maken en er zijn veel nieuwe decoraties die niet in de webshop staan. Ook leuk om dan gelijk onze kerstboom met verlichting te bekijken die in de kerstperiode als middelpunt van het huis te zien is.


Groot Kerst assortiment

Wij zijn ons nu aan het voorbereiden op deze dagen door elke week nieuwe inkopen te doen en in onze showroom steeds meer kerstversiering te stijlen in de interieur. Voor ons is het nu dus wachten op dat moment dat jij langskomt! Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit. Hierbij willen we graag jou het stukje persoonlijke aandacht geven wat je verdient. We verrassen jullie met nieuwe kerstdecoratie, kransen en toeven.


Via deze link kunt u alvast zien wat wij in huis hebben: https://hillaryshome.nl/collections/kerst

Zien we jou dan?

 

Liefs,


Hilgonda

Hillary’sHome

Reacties
Categorieën