Kunst tulpen die net echt lijken | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
12/07/2023
3 min
0

Kunst tulpen, voorjaarsbloeiers en kunstbloemen in potje

12/07/2023
3 min
0

Kunst tulpen, mijn nieuwste collectie is weer binnen! Mooi op tijd voor het aankomende voorjaar! Maar eerst: wat zijn kunst tulpen eigenlijk? Kunst tulpen zijn van kunststof en/of zijde gemaakte tulpen die net echt lijken. Van lange tot korte tulpen of nep tulpen in een potje, alles is tegenwoordig mogelijk.

Dus ik zou zeggen: verwen jezelf met deze kunstbloemen die het hele seizoen bloeien! Mijn voorjaarscollectie biedt een uitgebreid assortiment kunst tulpen in diverse kleuren en stijlen om elke ruimte op te fleuren. Lees vooral door als je wilt weten welke kleuren en lengtes aan tulpen en voorjaarsbloemen ik verkoop.

Waar kan ik kunst tulpen kopen?

Kunst tulpen koop je bij Hillary’sHome. Ben je op zoek naar hoogwaardige kunst tulpen voor jouw huis? Bij het inkopen let ik op tulpen die net echt lijken. Ik wil geen tulp in huis waarvan je gelijk al ziet dat deze nep is. Ik heb een ruime keuze aan kunstbloemen, waaronder prachtige voorjaarsbloemen en kunstplanten zoals tulpen en blauwe druifjes voor het voorjaar. Bezoek mijn online webshop of blader door onze online collectie om jouw favoriete kunststof kunstbloemen te ontdekken. Liever in het echt zien? Dat kan in mijn landelijke woonwinkel tijdens een open huis in Bennekom.

Kunst tulpen en voorjaarsbloemen in vaas | Hillary'sHome

Welke kleuren tulpen zijn er?

Mijn kunst tulpen boeketten zijn met zorg ontworpen om zo realistisch mogelijk te lijken. De tulpenbossen die ik aanbied zijn uiteenlopend van 25cm tot 47cm lang. Met de nieuwste technologie in kunststof kunstbloemen en kunstplanten heb ik een breed scala aan kleuren, waaronder rood, oranje, geel, zwart, wit, roze, taupe en meer! Ook gemengde tulpen zijn beschikbaar!

Wil je ze nu al bekijken? Check dan snel het filmpje onderaan deze blog of bij in assortiment kunstbloemen. Hoe leuk is het om jouw ruimte zelf te personaliseren met voorjaars tulpen voor een unieke en levendige uitstraling. Tip: Combineer meerdere bosjes papegaai tulpen in verschillende kleuren met elkaar voor een sfeervol tulpenboeket in jouw woonkamer!


Wat zijn papegaai tulpen?

Papegaai tulpen zijn ontstaan uit een mutatie van laat bloeiende- en Triumphtulpen. Het uiterlijk van de papegaai tulp is wat grover maar wel leuk! Het is mij gelukt om aan 4 kleuren papegaai kunst tulpen te komen! Namelijk in het crème die veel weg heeft van wit. Ook rood, paars en roze papegaai tulpen zijn vanaf nu verkrijgbaar in mijn landelijke en sober wonen webshop. Wil je graag natuur toevoegen aan je bureau, woonaccessoires of salontafel? Onze papegaai kunst tulpen zijn hiervoor de perfecte keuze.

Kunst tulpen in potje in houten bak landelijke stijl | Hillary'sHome

Bonus: kunstplanten in potje

Ik heb afgelopen week aan nieuwe kunstplanten in potje weten te komen. Van kunst tulpen in potje tot blauwe druifjes en zelfs roze druifjes in pot! Waarom zijn tulpen in potje zo handig? De kunst tulpen zijn erg handig voor in een windlicht of in een krans die ligt op bijvoorbeeld een tafel.

Ze blijven namelijk rechtop staan. Vorig jaar gingen deze voorjaars kunstbloemen als een speer! Geniet vanaf nu vanaf het aankomende voorjaar van de pracht van nep tulpen, verpakt in een handig potje dat je overal kunt plaatsen.


Waarom praat je nu al over tulpen? Kerst moet nog beginnen!

Kerst staat al bijna voor de deur! Voor mij de leukste feestdagen van het jaar. Na kerst wil ik zelf graag richting het voorjaar iets fris hebben. Kunst tulpen van wit tot zwart en rood tot geel geven mij die heerlijke lentekriebels.

Ik ben graag lekker op tijd en daarom ben ik nu alvast bezig met het stijlen van tulpen in mijn landelijke woonwinkel met wonen landelijke stijl als uitgangspunt. Zodat jij al op tijd kan rondneuzen in mijn online webshop en je kan oriënteren op de kunst tulpen of andere voorjaars kunstbloemen die jij mooi vindt!

Vooruitblikken naar het voorjaar

Richting het voorjaar, wens ik jullie allemaal een geweldige periode naar eerst de kerst! Voor mij het beste moment om met het gezin en familie bijeen te komen en te genieten van de beste tijd van het jaar. Daarna tijd om de kerstboom met landelijke accessoires producten weer op te ruimen. Heb je nog kerstaccessoires nodig? Kijk voor kerst woonaccessoires in jouw kerstboom of kerstverlichting op hillaryshome.nl.

Alvast zeker zijn van kunstbloemen in het voorjaar? Je kunt ze vanaf nu bestellen in de online webshop. En vergeet niet: De collectie kunstbloemen zoals mijn kunst tulpen worden de komende dagen steeds meer aangevuld in de webshop. Bekijk het filmpje hierboven om snel een deel van de tulpen te zien die ik onder andere heb!


Liefs,

Hilgonda

Hillary’sHome

Reacties
Categorieën