Snuggie kopen | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
11/02/2023
3 min
0

Ik kwam snuggies tegen toen ik inkopen deed!

11/02/2023
3 min
0

Vanochtend half 7 gaat de wekker af hier in Bennekom om mij klaar te maken voor een dagje inkoop. Ik stap mijn bed uit en voel gelijk de kou om mij heenslaan. Ik hou echt van dit mooie seizoen, maar de kouder wordende avonden en nachten kunnen mij gestolen worden. Gisteravond had ik het ook al koud achter mijn bureau en ging toch lichtelijk verkleumd naar bed.


Snuggies?

Na een vlotte rit kom ik aan op mijn inkoopadres en loop gelijk tegen een aantal schappen aan met snuggies. Snuggies? Wat is dat nu weer? Ik pak het showmodel van de schap en zie dat het een heerlijk comfortabele deken is met mouwen. Nou ja, de oplossing voor mij achter mijn bureau!


De ultieme winterwarmer

Toen ik de snuggie voor het eerst aantrok was ik vrij snel verkocht. Eenmaal warm is dit echt heerlijk zittend achter mijn bureau. Zeker nu de kerst weer steeds dichterbij komt en dat maar 1 ding betekent: kachel aan! Maar vergeet de warmterekening niet! 

Een hoge warmterekening is wel het laatste wat je wilt! ‘’Heerlijk!’’ wanneer je net thuis komt na een lange dag werken en je gaat op de bank zitten met een snuggie. Of een hoodie deken voor je kinderen die na een lange dag school op de fiets thuiskomen met koude rillingen. Genoeg om over te vertellen. In dit blog wil ik met jou graag mijn ervaringen delen over het plaid met mouwen.

Deken met mouwen zwart | Hillary'sHome

Bewegingsvrijheid en gemak

Een van de beste kenmerken van de snuggie is de bewegingsvrijheid die het biedt. Dankzij de handige mouwen kun je blijven zitten en toch bladeren, typen, snacken of zelfs tekenen zonder dat je de deken hoeft af te nemen. Het is de perfecte metgezel voor naar school gaande kinderen die thuis achter hun bureau zitten en hun huiswerk maken terwijl ze warm en gezellig blijven. Ook voor jou als je net uit de douche komt, biedt de fleece deken met mouwen warmte. Geen gedoe meer met handdoeken die niet op hun plaats blijven zitten!


Mijn ervaring met de snug rug

Ik heb de snuggie halverwege oktober getest. Net na de warme nazomerdagen werd het snel kouder hier in Bennekom. Dat merkte ik aan dat het binnenshuis ook kouder werd en de kachel nog niet aanstond. Ik heb de snug rug getest en deze is zo heerlijk groot! De snuggie is zowel als een soort badjas aan te trekken als achterstevoren met de opening bij je rug. 

Voor mij echt een fijn product om ’s avonds laat wanneer ik achter mijn laptop zit om nog wat nieuwe items in de webshop te zetten. Ik ben een echte koukleum en gebruik vaak een warme kruik met heet water om mijzelf dan warm te houden. Maar deze deken met mouwen biedt een mooi alternatief. Ik ben er blij mee! Daarnaast is de snug rug niet alleen comfortabel, maar ook eenvoudig te onderhouden. 


Modieus en stijlvol

De snuggie is niet alleen praktisch maar ook modieus. Want deze plaid is helemaal van deze tijd. In de webshop heb ik ook een aantal snuggies. Mijn collectie biedt 5 kleuren/patronen, zodat je er altijd stijlvol uitziet terwijl je geniet van het comfort van je fleece deken met mouwen. Ook lijkt het mij een geschikt cadeau! De snuggie hoodie is in mijn ogen het perfecte cadeau voor je vrouw, man, vriend of vriendin, vooral met de feestdagen om de hoek. Verras je dierbaren met een snuggie en bezorg ze een warm en knus gevoel tijdens de wintermaanden!

Snuggie voor op de bank | Hillary'sHome

Cuddle hoodie?

Stel je voor dat je op een koude winteravond gezellig naast je partner zit. Het plaid met mouwen kan ook gebruikt worden als cuddle hoodie plaid met mouwen! Heerlijk samen onder je snuggie kruipen, de zachte fleece omhult je, en je voelt onmiddellijk de warmte. Onze snuggie is gemaakt van hoogwaardig polyester dat luxueus zacht aanvoelt waardoor je nooit meer last hebt van koude rillingen.

Deken met mouwen | Hillary'sHome

De warmte van dit modieuze kledingstuk

In deze drukke wereld waarin we leven, is het van onschatbare waarde om fijne momenten te ervaren en te delen. Onze snuggie plaid van 150 x 200cm, de ultieme deken met armen, biedt niet alleen warmte, maar ook bewegingsvrijheid en stijl. Ik denk dat het meer is dan alleen een deken; het is een combinatie van comfort en luxe die je warm houdt op koude winteravonden. De snuggie blanket geeft mij de mogelijkheid om vrij te bewegen terwijl je nog steeds geniet van de warmte. Van kinderen die huiswerk maken op een koude kamer tot stellen die gezellig samen op de bank zitten. De snuggie is niet alleen een deken; het is een levensstijl, een manier om het dagelijkse leven wat warmer en leuker te maken!


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons verhaal te lezen en om meer te leren over de snuggie en mijn ervaringen erbij! Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor nu, geniet van de periode richting Kerst en tot de volgende blog! Grijp nu je kans en maak van deze winter het gezelligste seizoen ooit! Bestel je snuggie vandaag nog in de webshop en laat de warmte binnen!

 

Lieve groet,

Hilgonda

Reacties
Categorieën