Groot kunstboeket met kunstbloemen in een grote stenen pot in landelijke stijl | Hillary'sHome
Tips & Tricks
Hilgonda
Tips & Tricks
10/11/2023

Hoe maak je je interieur oktober proof? - 4 tips!

10/11/2023

Het is weer oktober en dat betekent maar één ding voor interieurliefhebbers: De woonmaand, oktober proof maand, is van start gegaan! In deze maand, waarin de dagen snel korter worden en we meer tijd binnenshuis doorbrengen, is het dé gelegenheid om je interieur een boost te geven. Maar hoe pak je dat aan? Geen zorgen, wij hebben de antwoorden met onze 4 ultieme tips!


Tip 1: Creëer sfeer met verlichting

Een van de gemakkelijkste manieren om direct warmte en gezelligheid in je huis te brengen, is door slim gebruik te maken van verlichting. Overweeg het toevoegen van onze nieuwe collectie sfeervolle lampen aan je interieur. Hang een elegante kroonluchter boven de eettafel voor een chique touch, of plaats enkele tafellampen op strategische plekken voor een intieme sfeer. Zachte, warme gloed van de juiste lampenkappen brengt instant gezelligheid in elke kamer. Of breng subtiel met wat lichtjes in groenwerk de warme sfeer in huis.

Chinese lampenkap op lamp | Hillary'sHome Krans van groenwerk op plateau | Hillary'sHome

Tip 2: Vernieuw met kussens en dekens

Het is verbazingwekkend hoe een paar nieuwe kussens en plaids een complete make-over aan je woonkamer kunnen geven. Onze herfstcollectie bevat prachtige kussens met warme kleuren en zachte stoffen. Kies voor kussens met rijke texturen en voeg dekens toe in bijpassende tinten. Gooi ze nonchalant over je bank of stoelen en zie hoe je ruimte direct transformeert in een uitnodigende sfeer van rust en comfort.

Kussens en plaids op grijze bank in landelijke stijl | Hillary'sHome

Tip 3: Kunstbloemen voor leven in de brouwerij

Breng de natuur naar binnen met onze selectie van prachtige kunstbloemen. Een paar goed geplaatste kunstbloemen brengen niet alleen kleur in je huis, maar voegen ook een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je interieur. Overweeg grote boeketten voor de hoeken van de kamer en kleine, kleurrijke bloemstukken voor op tafels. Deze kunstzinnige elementen zullen je ruimte opfleuren en een vredige sfeer creëren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud.


Tip 4: Natuurlijke decoraties

Bij Hillary'sHome houden we van de natuur en dat zie je terug in onze vierde tip: breng de natuur naar binnen met prachtige, natuurlijke decoraties. Ga voor een wandeling in het bos en verzamel dennenappels, takken en mooie bladeren (kinderen vinden dit geweldig!). Gebruik deze vondsten om je huis te versieren. Natuurlijke decoraties voegen niet alleen warmte toe aan je interieur, maar brengen ook de sfeer van het buitenleven naar binnen. Leg gewoon eens een tak over een schaal met ballen of decoreer daarmee een houten pot of vijzel. Je brengt daarmee gelijk je huis in een herfstsfeer.

Houten ballen in schaal | Hillary'sHome Houten vijzels in landelijke stijl | Hillary'sHome

Met deze vier tips ben je helemaal klaar om de woonmaand te omarmen en je huis om te toveren tot een gezellige, warme plek waar je graag tijd doorbrengt. Vergeet niet dat al deze producten beschikbaar zijn in onze winkel, klaar om je te helpen je huis in een herfstparadijs te veranderen. Dus waar wacht je nog op? Maak van oktober een maand vol interieurinspiratie en geniet van de gezelligheid van je vernieuwde huis!

Reacties
Categorieën