Valentijn cadeau voor haar | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
01/31/2024
2 min
0

5 lieve, maar toch stoere Valentijn cadeaus!

01/31/2024
2 min
0

Het ideale Valentijn cadeau voor haar vinden is zo makkelijk nog niet. Daarom heb ik voor jou 5 lieve, maar toch stoere Valentijn cadeaus samengesteld om jouw vriendin, vrouw of mama mee te verrassen.

De beste Valentijn cadeaus op een rijtje

Stalen hart voor haar | Hillary'sHome

1. Stalen hart

Een hart staat centraal voor liefde. Zeker tijdens Valentijn is het belangrijk jouw Valentijn te laten blijken hoeveel je om hem of haar geeft. Een stalen hart is groot en robuust. Dit robuuste stalen hart is 63 cm hoog en 58,5 cm breed. Het is een leuke decoratie die je in het gehele huis kan hangen, maar ook zeker op een baby-  of kinderkamer. En extra leuk met Valentijn of voor een huwelijk! Er zit een klein oogje aan, zodat je het hart mooi recht kan ophangen en hij ook plat tegen de muur hangt.

Cadeauset voor haar | Hillary'sHome

2. Cadeau set

Een cadeau set is een leuke manier om iemand mee te verwennen of te verrassen. Deze cadeau set op de foto bestaat uit een amuseplank met een diameter van 30 cm met een set houten lepels/schaaltjes die gevuld zijn met chocolaatjes en theezakjes en ook voorzien is van de Landelijke Leefstijl Gids. De cadeau set wordt verpakt op een feestelijke manier, zodat je cadeau gelijk klaar is om te geven. Er zijn nog veel meer andere cadeau sets beschikbaar in onze webshop. Verras jij je vriendin, moeder, (schoon)zus of  buurvrouw hiermee?

Betonnen hart ornament voor haar | Hillary'sHome

3. Hart ornament

Dit stoere ornament van eigen ontwerp met een diameter van 10 cm op z'n breedst en 10 cm hoog. Aan het betonnen ornament/hart zit een leren veter zodat je het ornament kunt bevestigen aan de woonketting van Hillary'sHome. Maar het ornament is ook gaaf om aan een tak te hangen of zomaar met een ander ornament ergens ter decoratie neer te leggen of aan een krans of toef te hangen. De ornamenten zijn mooi om te combineren met de andere betonnen ornamenten van eigen ontwerp.

Gouden hartje voor haar | Hillary'sHome

4. Gouden hartje

Dit is een heel goedkoop Valentijn cadeau! Een gouden hartje van ijzerdraad. Het hartje is 5 x 3,5 cm en het ijzerdraadje 14 cm lang. Je zou het bijna als oorbel kunnen dragen haha… Dit gouden hartje is ideaal om ergens op te hangen.

Grijs metalen hartje 10 cm | Hillary'sHome

5. Metalen hart

Een grijs metalen hart met een breedte van ongeveer 10 cm en 8,5 cm hoog. Er zit een ophanglusje (touwtje) aan het hart. Een stoer ornament om ergens aan op te hangen, bijvoorbeeld aan de achteruitkijkspiegel aan de binnenkant van je auto. Dit is namelijk een plek waar je de meeste mensen regelmatig komen. Wanneer ze dit dan zien, denken ze aan jou 😉.

Verras mama voor Valentijn

Met deze 5 lieve en stoere Valentijn cadeaus kun je mama nu echt verrassen. Liefde gaat niet door de maag, liefde gaat over geven en nemen. Nu is de tijd om je dankbaarheid aan mama te laten merken. Wil jij er zeker van zijn dat jouw Valentijn cadeautjes op tijd binnen zijn? Bestel je cadeautjes op tijd!

Reacties
Categorieën