Black Friday bij Hillary'sHome met 15% korting
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
11/23/2023
1 min
0

Black Friday bij Hillary'sHome: 15% korting op alles

11/23/2023
1 min
0

Black Friday staat weer voor de deur en ik wil er graag een onvergetelijk shoppingfeest van maken! Op deze bijzondere dag, en alleen op vrijdag, trakteer ik mijn gewaardeerde klanten op een leuke deal: 15% korting op de gehele bestelling. Dit is ook 15% bovenop de sale! Het is de perfecte gelegenheid om je interieur een upgrade te geven met landelijke en stoere woonaccessoires. Maar vooral: met kerst accessoires. Sla vrijdag je slag en haal nog de kerstversiering in huis die jij nodig hebt!


Waarom Black Friday bij Hillary’sHome?

Bij mij draait het niet alleen om producten; het gaat om de ervaring van rustiek wonen met een stoere twist. Mijn collectie staat voor een unieke mix van exclusiviteit, stoer, landelijk, rust en warmte. Op Black Friday krijg je niet alleen de kans om deze unieke stukken te bestellen met korting, maar ook dé kans om kerstdecoratie te bemachtigen.

Black Friday bij Hillary'sHome met 15% korting

Een blik op onze collectie

Of je nu op zoek bent naar sfeervolle verlichting, gezellige dekens met mouwen, of landelijke meubels, bij Hillary’sHome vind je het allemaal. Mijn Black Friday deal omvat de gehele collectie, dus je kunt je huis verfraaien met een selectie van hoogwaardige woonaccessoires.


Zo profiteer je van de Black Friday korting!

Het is eenvoudig om van deze exclusieve Black Friday deal te profiteren. Bezoek op vrijdag onze website, vul je winkelmandje met je favoriete producten, en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: BLACKFRIDAY15. De korting van 15% wordt direct toegepast op je bestelling (excl. transport/verzendkosten)


Veel shopplezier!


Liefs,

Hilgonda

Let op: Deze aanbieding geldt alleen op Black Friday, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Reacties
Categorieën