Landelijke sfeer met houten schalen, troggen en bakken! | Hillary'sHome
Inspiratie
Hilgonda
Inspiratie
02/28/2024
3 min
0

Landelijke sfeer met houten schalen, troggen, en bakken!

02/28/2024
3 min
0

Welkom in mijn landelijke omgeving van gezelligheid en landelijke sfeer, waar houten schalen, troggen, en bakken deze week worden uitgelicht! 

Ik ben Hilgonda, en ik schrijf deze blog niet omdat ik een hout-expert ben, maar gewoon omdat ik gek ben op deze houten accessoires en er graag over schrijf. 

Dus, trek een stoel (of een schaal) erbij, en laten we samen duiken in de wereld van landelijke gezelligheid.

Houten schaal op tafel in landelijke stijl | Hillary'sHome

Wat maakt houten schalen, troggen en bakken zo mooi?

Laten we eerlijk zijn, het zijn niet zomaar schalen, troggen, en bakken; het zijn natuurlijke en vaak ook erg oude producten die sfeer toevoegen aan je interieur. 

Deze landelijke woonaccessoires zijn decoratief te gebruiken en zijn erg leuk om mee te stijlen. Van kunstbloemen tot vers mos, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Authentieke sfeermakers van Aura Peeperkorn

Aura Peeperkorn, eens bekend om zijn lampen, heeft een metamorfose ondergaan en biedt nu een breed scala aan producten, waaronder vijzels, ornamenten, schalen, en meer. 

Deze authentieke, sobere en vaak ook unieke accessoires zijn als het ware de eyecatchers van jouw interieur, met een stoere uitstraling. 

Ontdek online in onze webshop een ruim assortiment of kom naar onze showroom voor een live optreden.

Houten trog op houten tafel | Hillary'sHome

Waar kun je houten schalen, troggen en bakken voor gebruiken?

De vraag is eigenlijk: 'waar kun je ze níet voor gebruiken?' Deze houten accessoires zijn perfect voor het verfraaien van je salontafel, vensterbank of kookeiland. 

Combineer ze voor een stoer en samenhangend geheel, en laat ze dienen als de eyecatchers van jouw interieur. Voor mij heeft creativiteit geen grenzen!


Waar kun je houten schalen, troggen en bakken NIET voor gebruiken...? 🙂


Houten theedoos met theezakjes | Hillary'sHome

Schalen, troggen en bakken alleen maken niet het verschil in jouw interieur

Hier komt de onthulling: hoewel schalen, troggen, en bakken op zichzelf al prachtig zijn, maken ze niet het volledige verschil in jouw interieur. Het draait om het complete plaatje. 

Enkel een houten bak zonder iets geeft voor mij geen sfeer. Ik combineer deze items graag met andere landelijke accessoires, meubels en kleuren om een samenhangend en persoonlijk geheel te creëren. Denk aan het grote geheel. 

In mijn webshop heb ik bij verschillende schalen, troggen en bakken meerdere sfeerfoto's van hoe ik een schaal zou stijlen. Gewoon als voorbeeld voor jou. Doe er je voordeel mee!

Houten theedoos in landelijke stijl | Hillary'sHome

Het gaat om het gehele plaatje!

Onthoud: het gehele plaatje maakt jouw interieur compleet. Het gaat niet alleen om de schalen, troggen, en bakken, maar ook om hoe ze samenkomen met de rest van jouw inrichting. 

Laat je inspireren, durf te combineren en ontdek de unieke sfeer die jouw huis kan uitstralen. Neem eens een kijkje in ons assortiment schalen, troggen en bakken en bestel eenvoudig online!

Houten bakken met kunst tulpen | Hillary'sHome

Kom je er niet uit? Schakel dan mijn hulp in!

Geef toe, soms kan het best lastig zijn om de perfecte match te vinden voor die houten schaal, trog of bak die je oog heeft gevangen. Geen zorgen! Als jouw persoonlijke interieur- en kleuradviseur sta ik paraat om je te helpen. Samen gaan we op zoek naar de ideale combinaties en geven we jouw ruimte de make-over die het verdient. Laat het interieuravontuur maar beginnen!


Kom langs in onze showroom!

Benieuwd naar de houten schalen, troggen en bakken in het echt? Kom langs in onze showroom op zaterdag, van 11.00 tot 16.00 uur. Ontdek de unieke sfeer van een woning in landelijke stijl onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Ik, Hilgonda, nodig je uit voor een persoonlijke ervaring waar jouw landelijke interieurwensen werkelijkheid worden.

Reacties
Categorieën