Zijden bloemen van de hoogste kwaliteit in 2024!
Inspiratie
Hilgonda
Inspiratie
02/21/2024
1 min
0

Zijden bloemen van de hoogste kwaliteit

02/21/2024
1 min
0

Kunstbloemen in 2024 worden steeds mooier en echter. Door gebruik van nieuwe productietechnieken en materialen lijken kunstbloemen steeds meer op echte bloemen. Dat geldt ook voor kunstplanten. Kunstbloemen zijn de toekomst. Ze kosten wel wat, maar aan de andere kant gaan ze jaren mee. Ze verwelken niet en je hoeft ze geen eens water te geven! In deze blog lees je waar je de mooiste kunstbloemen met de hoogste kwaliteit kunt vinden. Lees dus zeker door!

Zijden bloemen in een groot boeket!

Zijden bloemen een investering?

Het assortiment aan zijden bloemen is tegenwoordig bijna net zo groot als dat van verse bloemen. Neppe bloemen zijn niet vers. Deze bloemen zijn gemaakt van zijde en kunnen wel jaren meegaan. Je hoeft ze geen water te geven. Ook hebben ze geen zonlicht nodig. Je hebt er gewoon veel minder gedoe mee dan met verse bloemen. 

De aanschafprijs van zijden bloemen is wel hoger dan die van verse of droogbloemen. Ze blijven je leven lang stralen zonder ook maar één keer te verwelken. Het is een éénmalige investering in langdurige bloemenliefde. En dan nog iets: Wie heeft er tijd voor dagelijkse bloemenverzorging?

Kunst tulpenboeket met zijden bloemen!

Zijden bloemen van kunststof

Tegenwoordig woorden kunstbloemen ook van gerecycled kunststof gemaakt. Deze recyclede bloemen zijn sterk, stevig en perfect om mee te decoreren. Kunst tulpen bestaan ook voor het grootste gedeelte uit kunststof. Er bestaan vele soorten, kleuren en formaten kunst tulpen. Deze voorjaarsbloemen gaan langer mee dan echte tulpen. Het is erg leuk om verschillende bosjes kunst tulpen te combineren voor een levendig boeket.


Losse kunstbloemen voor een zijden boeket

Bij Hillary'sHome kun je ook losse kunstbloemen bestellen en daarmee je eigen kunstboeket samenstellen. Maar als je het jezelf gemakkelijk wilt maken, hebben we ook kant-en-klare kunstboeketten in diverse kleuren, zoals wit of roze. Breng je pot, vaas of kruik mee naar onze showroom, en we stellen samen het perfecte boeket op.

Zijden bloemen van de hoogste kwaliteit!

Tijd om zijden bloemen te bestellen!

Ben je overtuigd om zijden bloemen te gaan aanschaffen? Bekijk dan eens ons assortiment zijden bloemen! Bestel eenvoudig in onze landelijke webshop en geef jouw interieur een stoere twist. Combineer bloemen met kunsttakken voor een speels resultaat. Bij vragen staan wij voor je klaar.

Reacties
Categorieën