De mooiste kunst tulpen in 2024 | Hillary'sHome
Nieuws
Hilgonda
Nieuws
01/11/2024
2 min
0

De mooiste kunst tulpen en voorjaarsbloemen in 2024

01/11/2024
2 min
0
Kunst tulpen en voorjaarsbloemen, ze horen thuis in mijn assortiment, ook in 2024. Wat een enthousiasme mag ik delen! Allereerst wil ik een oprechte dank uitspreken aan jullie, mijn geweldige klanten, want de kunst tulpen vliegen de deur uit en dat is volledig te danken aan jullie support. Hartelijk dank! 

Ook de voorjaars kunstbloemen, zoals de elegante fritillaria en de verfijnde lelietjes van dalen, zijn populairder dan ooit. En goed nieuws, er staan nieuwe tulpen klaar in de webshop die je eerder nog niet kon vinden. Blijf op de hoogte via mijn Instagram of de nieuwsbrief om niets te missen!


Kunst tulpen in potje

Een spannende toevoeging aan mijn collectie zijn de kunst tulpen in potje, nu verkrijgbaar in wit, licht roze, donker roze, aubergine paars en perzik. Deze real touch tulpen zijn perfect om in een terracotta kruik, vijzel of houten bak te plaatsen, eventueel gecombineerd met verse mosplakken om het geheel af te dekken. 

Opvallend genoeg lopen ook de verse mosplakken harder dan verwacht. Ik gebruik ze zelf graag in houten schalen of bakken om de kunst tulpen in potje een natuurlijke uitstraling te geven. De realistische look van de tulpen maakt het plaatje compleet.

Roze kunst tulpen in potje | Hillary'sHome

Wat zijn real touch tulpen? 

Real touch tulpen zijn kunst tulpen die erg realistisch zijn en bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ze lijken simpelweg net echt! Deze tulpen zijn vaak van kunststof gemaakt en niet van zijde, want zijden kunstbloemen zijn in veel gevallen duidelijk nep. Zelf verkoop ik geen zijden tulpen. Alleen tulpen van kunststof. De reden hiervoor is dat ik alleen kunstbloemen wil verkopen die ik zelf ook mooi vind. Naast dat ik zijde tulpen over het algemeen niet mooi vind, probeer ik mij te verplaatsen in hoe de klant zou denken.


Nieuwe kleuren kunst tulpen

Vooral de kunst tulpen vliegen de deur uit en daarom heb ik zelfs bij een andere leverancier een nieuwe voorraad ingekocht. Ze zijn al te bestellen in de webshop! Denk aan gemengde bosjes tulpen in variërende tinten, van donker paars tot licht roze en wit. En voor de liefhebbers van vernieuwing: een bosje kunst tulpen in het wit/creme met frisgroene tulpen erbij. Ik ben altijd in voor het uitproberen van nieuwe dingen en ben erg benieuwd hoe deze variant in de smaak zal vallen.

Witte kunst tulpen in potje in landelijke stijl | Hillary'sHome

Wat valt mij op aan mijn klanten?

Hoewel de lente officieel nog niet is begonnen, merk ik dit jaar, in 2024, dat klanten na een periode van somber weer en overvloedige regen, verlangen naar kleurrijke kunstbloemen. Van levendig roze tot gemengde tulpen met een vleugje rood. Het lijkt erop dat iedereen snakt naar vrolijke kleuren om een levendige voorjaarssfeer te creëren. En samen maken we dat mogelijk!

Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn korte blog. Graag tot de volgende keer!

 

Liefs,

 

Hilgonda

Hillary’sHome

Reacties
Categorieën