Interieur in kerst modus landelijke stijl | Hillary'sHome
Tips & Tricks
Hilgonda
Tips & Tricks
10/13/2023
2 min
0

Haal de kerst in huis nu de dagen kouder en korter worden - 3 tips!

10/13/2023
2 min
0

Welkom bij Hillary'sHome, waar landelijk wonen samensmelt met rust en uitstraling. De dagen worden korter, de nachten kouder, en we voelen de gezelligheid van de Kerst al naderen. Maar hoe breng je die warme, feestelijke sfeer in huis? Geen zorgen, wij hebben de perfecte tips om jouw huis te veranderen naar Kerstvreugde. Leun achterover, pak een warme kop chocolademelk, en ontdek hoe je de Kerst in huis haalt.


Tip 1: Warmte met kaarslicht

Er is iets sfeervols aan de gloed van kaarslicht op een koude winteravond. Bij Hillary'sHome houden we van warmte en gezelligheid, en daarom is onze eerste tip: vul je huis met kaarsen. Kies voor LED-kaarsen in stoere tinten zoals grijs, zwart of mokka. Deze kun je overal plaatsen zonder brandgevaar en ook onder een stolp. Plaats ze strategisch op tafels, bijzettafels en in de haard voor een gezellige gloed die je huis vult met een onmiskenbare Kerstsfeer. De flikkerende vlammen zorgen voor een sfeervolle ambiance die iedereen in huis zal omarmen. Breng subtiel wat kleine LED-kerstboomkaarsjes aan in een enkele tak of kunstkerstboom. Sfeer gegarandeerd!

  Groenwerk krans op houten plateau in landelijke stijl | Hillary'sHome


Tip 2: Mooie toeven en kransen

Tip 2: Ontdek bij Hillary'sHome een uitgebreide collectie prachtige toeven en kransen, perfect om jouw huis in elke seizoen te verfraaien. Van stoere kransen tot warme herfstbladeren en rustige kerstdecoraties, onze toeven en kransen bieden een snelle en stijlvolle manier om jouw interieur op te fleuren. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, voegen ze een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte. Hang ze aan de deur, leg ze op tafels of gebruik ze als muurdecoratie. Creëer een warm welkom voor gasten of verlevendig je interieur met deze prachtige en veelzijdige decoratieve stukken.

Ophangbare kersttoef voor aan de voordeur | Hillary'sHome Kersttoef op leemmand in landelijke stijl | Hillary'sHome


Tip 3: Roestige metalen sterren voor een sfeervolle kerst

Bij Hillary'sHome zijn we altijd op zoek naar unieke accenten die een huis transformeren. Onze derde tip is dan ook: versier je huis met roestige metalen sterren die ophangbaar zijn, perfect voor in de kerstboom of aan je voordeur! Deze decoraties voegen een vleugje industriële charme toe aan je Kerstdecor en zijn nu verkrijgbaar in onze webshop.

De warme, roestige tinten geven een vintage uitstraling en zorgen voor een uniek accent in je Kerstversiering. Verwelkom je gasten met deze prachtige sterren die de sfeer van de Kerst in huis brengen.

Houten vijzels met roestige metalen sterren | Hillary'sHome

Met deze drie eenvoudige tips verander je jouw huis in een landelijke kerstsfeer die rust uitstraalt.

Geniet van de warmte, de gezelligheid en de sfeer van de Kersttijd!

Lieve groet,

Hilgonda
Hillary'sHome

Reacties
Categorieën