Ontdek waar u de mooiste kunstbloemen kunt vinden! | Hillary'sHome
Inspiratie
Hilgonda
Inspiratie
02/21/2024
3 min
0

Ontdek waar je de mooiste kunstbloemen kunt vinden

02/21/2024
3 min
0

Kunstbloemen in 2024 worden steeds mooier en echter. Door gebruik van nieuwe productietechnieken en materialen lijken kunstbloemen steeds meer op echte bloemen. Ditzelfde geldt ook voor kunstplanten.

Laat ik duidelijk en eerlijk zijn. Kunstbloemen zijn de toekomst. Ze kosten wel wat, maar aan de andere kant gaan ze jaren mee. Ze verwelken niet en je hoeft ze geen eens water te geven!

In deze blog lees je waar je de mooiste kunstbloemen kunt vinden. Lees dus zeker door!

Kunstbloem vingerhoedskruid in boeket | Hillary'sHome

Zijden kunstbloemen

En dan hebben we het over zijden bloemen. Het assortiment is tegenwoordig bijna net zo groot als dat van verse bloemen, maar laten we eerlijk zijn, ze zijn niet bepaald vers geplukt. Nee, deze bloemen zijn gemaakt van zijde en gaan met je mee door dik en dun. Geen water geven, geen zonlicht, geen gedoe – ze zijn als de beste vriendin die nooit zeurt.

Oké, de aanschafprijs is misschien een tikkeltje hoger dan die van verse of droogbloemen, maar hé, deze bloemen zijn geen eendagsvliegen. Ze blijven je leven lang stralen zonder ook maar één keer te verwelken. Het is een investering in langdurige bloemenliefde. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd voor dagelijkse bloemenverzorging?

Kunst tulpenboeket voor in het voorjaar | Hillary'sHome

Ja, ze worden wel eens neppe bloemen genoemd, maar ze zijn zo echt dat zelfs Moeder Natuur een beetje jaloers zou worden. Ze zijn de ultieme bloemenoplichters – gaan jarenlang mee, zien er altijd fris uit en besparen je honderden euro's per jaar aan vervangende bloemen.


Kunststof kunstbloemen

Tegenwoordig woorden kunstbloemen ook van (gerecycled) kunststof gemaakt. Deze bloemen zijn sterk, stevig en stijlvol. Nu het voorjaar nadert staan kunst tulpen in de highlights.

Er bestaan vele soorten, kleuren en formaten kunst tulpen. Lees hier wat kunst tulpen zijn!

Met kunst tulpen als dé voorjaarsbloemen om mee te decoreren, bieden ze een duurzaam alternatief. Combineer verschillende sets voor een levendig geheel en lees zeker mijn blog over de mooiste kunst tulpen en voorjaarsbloemen in 2024 voor extra inspiratie!


De mooiste kunstbloemen

Ben je op zoek naar kunstbloemen die jouw gasten voor de gek houden? Bij Hillary'sHome hebben we een ruime keuze aan zijden bloemen die zo levensecht zijn dat zelfs de bijen zich vergissen.

Van individuele bloemen tot complete kunstboeketten, onze ruime collectie bestaat uit diverse soorten kunstbloemen met verschillende afmetingen en stoere kleuren.


Losse kunstbloemen voor een kunstboeket

Wil je zelf creatief aan de slag? Bij Hillary'sHome kun je ook losse kunstbloemen kopen om je eigen kunstboeket samen te stellen. Maar als je het jezelf gemakkelijk wilt maken, hebben we ook kant-en-klare kunstboeketten in diverse kleuren, zoals wit of roze. Heb je specifieke wensen? Breng je pot, vaas of kruik mee naar onze showroom, en we stellen samen het perfecte boeket op.

Kunstboeket in pot als echte eyecatcher | Hillary'sHome

Een vers assortiment

Bij Hillary'sHome is onze collectie kunstbloemen als een eindeloze bloementuin waar elke dag weer nieuwe bloemen tot bloei komen – zonder dat je ook maar één keer de gieter hoeft te gebruiken! We zijn als een constante 'Floral Fashion Week', maar dan zonder catwalkstress.

Regelmatig voegen we nieuwe kunstbloemen en kunsttakken toe aan ons assortiment, zodat jouw huis altijd up-to-date is met de laatste bloementrends. Dus waar wacht je nog op? Duik in onze bloemenzee en laat je verrassen door de bloemenpracht die bij Hillary'sHome nooit verwelkt!


Kunstbloemen kopen?

Scroll eens door het assortiment met de prachtige kunstbloemen van Hillary'sHome. Bestel eenvoudig in onze online webshop en geef jouw interieur een stoere twist. Combineer met kunsttakken voor een speels resultaat. Bij vragen of behoefte aan advies sta ik voor je klaar. Neem gerust contact met mij op en laten we samen jouw huis stijlen tot een plek waarin jij je thuisvoelt!

Kunstbloem sneeuwbal viburnum wit in boeket | Hillary'sHome

Nep bloemen in een notendop

Dus, samengevat: zijden bloemen, de VIP's onder de bloemenwereld, waar de aanschafprijs hoog is, maar de onderhoudskosten lekker laag. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet wat bloemenluxe zonder de bloemenlasten?

Reacties
Categorieën